EUROPARLAMENTARE 2014! PNL: Noi n-am facut o campanie cu minciuni si manipulari grosolane, n-am incalcat legi si n-am amenintat pe nimeni, asa cum a facut PSD!

Ne aflam in ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Am fost singurul partid care a dus o campanie centrata pe teme europene, singurul partid care a propus un program cu solutii concrete, Manifestul Prosperitate, Natiune, Libertate.

Noi n-am facut o campanie cu minciuni si manipulari grosolane, n-am incalcat legi si n-am amenintat pe nimeni, asa cum a facut PSD. Aceasta este diferenta fundamentala dintre noi si ei.

In urma nenumaratelor intalniri pe care le-am avut cu cetatenii din judetul nostru, suntem convinsi ca pe 25 mai o mare parte a electoratului va vota candidatii Partidului National Liberal.

Inainte de aceasta campanie electorala, Filiala PNL Botosani si-a asumat un scor electoral de 35% pe care nu avem nicio indoiala ca nu-l vom atinge. Din discutiile pe care le-am avut cu oamenii in teritoriu, am simtit ca avem capacitatea de a depasi procentul obtinut de organizatia noastra la alegerile din 2009.

In toate aceste intalniri, cetatenii si-au exprimat profunda nemultumire fata de modul dezastruos in care guverneaza PSD. Iata un motiv in plus pentru care electoratul va vota pe 25 mai PNL, partidul care are puterea de a schimba lucrurile in bine pentru romani.

Schimbarea insa nu poate avea loc fara participarea romanilor la vot. De aceea, facem un apel catre toti locuitorii cu drept de vot din judetul nostru sa vina duminica la urne, sa-si exercite dreptul de a-si alege reprezentantii in Parlamentul European si sa voteze PNL, cel mai mare partid de dreapta din Romania. Absenteismul si votul irosit pe partide mici inseamna de fapt un vot pentru PSD.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNL BOTOSANI

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.