EUROPARLAMENTARE 2014! PNL: PSD a distrus economia judetului si totodata a spulberat sansele botosanenilor de a avea un loc de munca stabil!

PSD isi continua campania de denigrare zilnica a Partidului National Liberal, iar atacurile repetate la adresa liberalilor ne arata ca suntem vazuti de catre PSD ca principalul obstacol care mai sta in calea acapararii puterii totale de catre social-democrati.

In contextul in care pentru PSD a devenit o practica aruncarea de minciuni pe piata si dezinformarea locuitorilor judetului Botosani in disperarea de a obtine cat mai multe voturi, ne vedem obligati sa venim in fata electoratului cu dovezi concrete despre modul in care PSD a distrus economia judetului si totodata a spulberat sansele botosanenilor de a avea un loc de munca stabil.

Locuitorii judetului Botosani sa nu uite ca cei care ne-au condus in ultimii 25 ani, in cea mai larga perioada, au fost pesedistii care, nu numai ca, rand pe rand, au inchis toate intreprinderile care aduceau plus valoare economiei, dar au lasat mii de oameni fara loc de munca si fara posibilitatea de a-si asigura un trai de minima decenta.

PSD-ul sa nu uite ca din cauza slabei dezvoltari economice, judetul are peste 8.000 de someri, la care se adauga cea mai larga categorie, aceea a persoanelor care nu beneficiaza de niciun fel de venit si care isi duce traiul de pe o zi pe alta.

Noi, Partidul National Liberal, cerem public PSD sa recunoasca ca judetul Botosani, incepand din 1990 a fost condus, in proportie de 80% de catre comunistii transformati in pesedisti, iar singurul lucru cu care se poate lauda este ca a tinut judetul Botosani pe ultimul loc din Romania si pe ultimul loc din Europa in ceea ce priveste dezvoltarea judetului si a crearii locurilor de munca.

Noi, Partidul National Liberal, solicitam public PSD-ului sa recunoasca ce fel de politica a dus cat timp s-a aflat la conducerea acestei tari si acestui judet, sa recunoasca ca a inchis si apoi a vandut la fier vechi toate intreprinderile care au creat bunastare si locuri de munca pentru judetul Botosani.

Redam mai jos o mica parte din fabricile si intreprinderile pe care pesedistii le-au inchis si au saracit judetul:

– Intreprinderea de morarit si panificatie Botosani

– Intreprinderea piscicola Botosani

– Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Bucecea

– Intreprinderea de industrializare a laptelui Botosani

– Intreprinderea de industrializare a carnii Botosani

– Intreprinderea viei si vinului Botosani

– Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Leorda

– Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Botosani

– Intreprinderea de sticlarie si portelan Dorohoi

– Intreprinderea de exploatare miniera Miorcani

– Intreprinderea de confectii Dorohoi – Botosani

– Intreprinderea de confectii Botosani

– Intreprinderea textila „Moldova”

– Intreprinderea de prelucrare a lemnului Botosani

– Intreprinderea de utilaje si piese de schimb Botosani

– Intreprinderea de aparataj electronic de joasa tensiune „Electrocontact” Botosani

– Intreprinderea de suruburi Botosani

In aceste conditii, respingem categoric tentativele repetate ale social-democratilor de a denigra Partidul National Liberal.

Recomandam inca o data PSD-ului sa iasa in fata electoratului cu proiectele concrete din programul lor de campanie electorala, daca acestea exista.

Echipa PNL Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.