EUROPARLAMENTARE 2014! PNL: PSD nu are solutii pentru dezvoltarea tarii si a judetului!

Campania electorala pentru Parlamentul European se apropie de final. La sfarsitul acestei saptamani, romanii vor alege.

Din pacate pentru Botosani, PSD a deturnat, cu buna stiinta, subiectul alegerilor europarlamentare si a intoxicat spatiul public cu teme false, cu ipoteze politice periculoase, cu mostre reprobabile de manipulare publica.

Am mai spus si o repetam! PSD nu are astazi teme cu care sa convinga electoratul, nu are solutii pentru dezvoltarea tarii si a judetului, nu are capacitatea si limpezimea politica de a administra, in folosul romanilor, aceasta tara.

Am atras atentia cetatenilor si o facem si de aceasta data asupra nivelului extrem de scazut al dezbaterii publice, asupra usurintei cu care PSD isi acopera ignoranta politica si administrativa cu teme care au legatura, intotdeauna, cu PNL si cu actiunile liberale la nivel local.

Asistam in continuare la o incredibila manifestare comunista de „adormire” a spiritului civic si de identificare a unui „dusman de clasa”, „dusman” unic raspunzator de starea precara a societatii romanesti.

Sintagma „Alianta Raului”, nascuta in laboratoarele obscure de manipulare publica finantate de catre Andrei Dolineaschi, Ovidiu Portariuc si compania, este inventia lingvistica pe care PSD si-a construit intreaga campanie de comunicare, in ultimele luni de zile.

In aceste conditii, facem un apel la memoria recenta a cetatenilor judetului Botosani avand convingerea ca, in orice situatie, fatarnicia politica este amendata prin vot de catre cei care nu uita si nu iarta.

INTREBARI PUBLICE PENTRU PSD

– Cand au fost la guvernare cu PDL, nu s-au aflat si ei in asa zisa, in inchipuita lor „Alianta a Raului”?

– Cand, impreuna cu PDL, au pus directori la toate institutiile publice, nu s-au aflat si ei in asa zisa, inchipuita „Alianta a Raului”?

– Cand au sustinut crearea de locuri de munca si dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta, au uitat acest angajament, le-a pasat sau nu de cetateni?

– Cand au distrus toate intreprinderile, nu i-au interesat ca foarte multi botosaneni au ramas fara locuri de munca? Si, paradoxal, tot ei vin astazi si se plang ca nu sunt lasati sa-si faca treaba!

– Cand au marit taxele si impozitele la Primarie, nu-i interesa de cetateni? Acum de ce se ascund in spatele sintagmei „Alianta Raului”? Cine nu-l lasa pe primarul Portariuc sa-si duca la indeplinire angajamentele din cea mai recenta campanie electorala?

– Tot timpul PSD ataca, tot timpul PSD are motive pentru a da vina pe ceilalti! Dar voi, PSD, ati condus acest judet mai bine de 15 ani de zile! Botosani se afla si astazi pe lista celor mai sarace judete din Romania!

– PSD a votat impotriva majorarii alocatiilor pentru copii, in Parlament, si acum cere voturi? Probabil tot „Alianta Raului” este de vina!

– PSD a votat impotriva intabularii gratuite, si atunci unde-i respectul fata de cetatean? Da, se stie, tot „Alianta Raului” este de vina!

– PSD a pus 35 de taxe noi (exemple: taxa pe motorina si agricultura), atunci PSD nu s-a gandit si la cetateni? Si in acest caz, tot „Alianta Raului” este de vina?

Din pacate, PSD nu isi asuma, in spatiul public propria sa identitate politica. Gaseste intotdeauna motive care sa cautioneze incapacitatea lor de a administra, in folosul cetatenilor, judetul Botosani!

Facem un apel sincer la PSD sa comunice, macar acum, in ultima saptamana de campanie, care sunt lucrurile realizate de catre ei in Parlamentul European si care sunt angajamentele candidatilor PSD pentru Romania.

PNL Botosani are propriul candidat pe listele PNL pentru Parlamentul European, un candidat care va ajunge, cu votul cetatenilor, europarlamentar.

Botosaniul va avea europarlamentar, un europarlamentar liberal, nu unul pesedist. Acesta este adevarul, acesta este diferenta dintre PSD si PNL.

Spuneti oamenilor adevarul! Asumati-va teme clare pentru judet si municipiu, munciti, construiti, dezvoltati!

Vorbiti oamenilor despre cine ati fost, cine sunteti, si cine doriti sa fiti! Despre ce ati facut si ce doriti sa faceti pentru Romania si pentru Botosani!

Spuneti oamenilor ADEVARUL! Incercati si acest lucru! Ajuta la evolutia acestui popor!

Departamentul de Comunicare al PNL Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.