EUROPARLAMENTARE 2014! PSD: Coalitia Basescu initiata la Botosani, parafata la nivel national!

Social democratii botosaneni sustin ca Florin Turcanu a exportat modelul botosanean al Aliantei Raului la nivel national.

Chiar la inceputul campaniei, Turcanu anunta coalizarea formatiunilor din spatele presedintelui Traian Basescu impotriva Aliantei PSD-UNPR-PC, iar astazi, la nivel national se vorbeste despre Coalitia Basescu, condusa la nivel public de Elena Udrea si Crin Antonescu.

Cei de la PSD Botosani sustin ca prima actiune oficiala a Coalitiei Basescu este motiunea de cenzura depusa de PNL, alaturi de parlamentarii PDL, PMP si PP-DD, impotriva Guvernului Ponta.

Demersul, initiat cu o saptamana inainte de alegerile europarlamentare, are valoare simbolica, potrivit liderilor PNL, deci fara sorti de izbanda in Parlamentul Romaniei.

Cele 4 partide initiatoare s-au remarcat in cele 3 saptamani de campanie prin mesajele comune pe care le-au transmis populatiei.

De altfel, Elena Udrea a transmis prin intermediul unei conferinte de presa de la inceputul saptamanii ca asteapta PNL, PDL si FC la o discutie pe tema strategiei impotriva social-democratilor. Motiunea este primul act oficial semnat de Elena Udrea impreuna cu Crin Antonescu.

„Cine si-ar fi inchipuit acum cateva luni ca semnatura Elenei Udrea va sta pe acelasi act cu cea a lui Crin Antonescu? Devine din ce in ce mai clar acum ca Elena Udrea si Crin Antonescu conduc Coalitia Basescu la nivel public, iar in spate se afla presedintele”, a declarat seful de campanie al PSD Botosani, Doina Federovici.

Social-democratii botosaneni sustin ca aceasta coalitie de partide asociate cu Traian Basescu functioneaza inca din perioada premergatoare campaniei electorale.

Liberalii, prin vocea presedintelui Florin Turcanu sustineau acum cateva saptamani ca s-au aliat impreuna cu PDL, PMP, PNT-CD, Forta Civica pentru a se opune social-democratilor.

La acea data, presedintele PSD Botosani, Andrei Dolineaschi declara:

„E greu de crezut ca nu exista nicio legatura intre formarea Coalitiei Basescu, anuntata de domnul Turcanu la Botosani si declaratiile celor care reprezinta aceasta coalitie pentru sustinerea presedintelui PNL la prezidentiale. Am vazut ca si Basescu, si Udrea si Elena Basescu au spus ca il vor sustine pe Crin Antonescu in turul doi la prezidentiale. Iar singurul lucru pe care il poate oferi PNL la schimb este un mandat de prim ministru pentru Traian Basescu”.

Biroul de presa al PSD Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.