Home Politica EUROPARLAMENTARE 2014! PSD: Din vina liberalilor de la CJ „Botosaniul este intarziat”

EUROPARLAMENTARE 2014! PSD: Din vina liberalilor de la CJ „Botosaniul este intarziat”

Social-democratii de la guvernare au aruncat vina doar pe liberali pentru banii putini ajunsi la judet.

Vicepremierul Liviu Dragnea a tinut sa arate ca Botosaniul este codas la proiectele depuse la Programului National de Dezvoltare Rurala din cauza administratiei judetene.
 
„Nu reusim sa avem o colaborare, o comunicare buna cu Consiliul Judetean”, a spus Liviu Dragnea la intalnirea de la Primaria Botosani.

El a mentionat ca din totalul unitatilor administrativ-teritoriale, doar 13 au proiecte la finantare, restul neavand acces la finantare.

„Sunt 22 de milioane de lei care au fost alocati judetului in prima faza. Propunerea care a venit de la Consiliul Judetean are un caracter unic, pentru ca niciun judet nu a venit cu o propunere care sa contina un numar atat de mic de localitati”, a mai spus Liviu Dragnea.

Victor Ponta s-a aratat uimit: „judetul cel mai sarac, si cere cel mai putin… numai in Romania se putea intampla asa ceva”.

Asta in conditiile in care seful Consiliului Judetean a declarat in numeroase randuri ca a facut demersuri numeroase si insistente pentru diverse finantari pentru judet, dar fara ecou la Guvern.

Exit mobile version