EUROPARLAMENTARE 2014! PSD duce o campanie murdara impotriva PNL

Complet lipsit de patriotism local si incercand sa manipuleze opinia publica, PSD ii pune pe botosaneni sa aleaga intre omul lor, Mihai Turcanu, si argeseanul Mircea Diaconu!

Municipiul Botosani este impanzit de materiale calomnioase, care prezinta datele unui sondaj dubios, pe care il suspicionam de inexactitate, si despre care banuim ca a fost comandat de PSD.

Spunem ca banuim pentru simplul motiv ca cel care le-a comandat a incalcat LEGEA Nr. 33 din 16 ianuarie 2007 Republicata privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European. La ART. 37, aceasta lege cere ca:

(1) In perioada electorala, in cazul prezentarii de sondaje de opinie cu continut electoral, acestea trebuie insotite de urmatoarele informatii:

a) denumirea institutiei care a realizat sondajul;

b) data sau intervalul de timp in care a fost efectuat sondajul si metodologia utilizata;

c) dimensiunea esantionului si marja maxima de eroare;

d) cine a solicitat si cine a platit efectuarea sondajului.

Mai grav, insa, Partidul Social Democrat calomniaza fara ca macar sa-si asume materialele electorale pe care le realizeaza!

Legea cere ca, pe perioada campaniei electorale, partidele politice sa ceara tipografiilor sa tipareasca pe imprimatele pe care le realizeaza tirajul si cine le-a comandat.

Ca sunt comandate si distribuite de PSD reiese declaratiile oamenilor care impart la corturile din oras aceste pliante.

O data in plus, PSD demonstreaza, iar cetatenii trebuie sa stie ca PSD recurge la toate practicile imorale si chiar ilegale pentru a muta atentia alegatorilor de la singurul candidat al judetului Botosani: Mihai Turcanu!

Ne intrebam, in atare conditii, oare sondajul la care faceti referire, n-o fi chiar invers? Doar astfel se justifica teama PSD de a fi marele perdant al propriilor lor campanii mincinoase.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNL BOTOSANI

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.