EUROPARLAMENTARE 2014! PSD nu isi va ataca fostii aliati din USL!

Presedintele PSD Botosani, deputatul Andrei Dolineaschi, a declarat ca social-democratii nu isi vor ataca fostii aliati care au parasit USL.

Liderul social-democrat spune ca principalul adversar al PSD ramane Regimul Traian Basescu.

„In 2012, am mers in campanie cu PNL, cand am primit increderea alegatorilor. Ar fi incorect fata de cei care ne-au votat ca dupa plecare PNL din USL sa incepem sa-i atacam pe liberali. Daca dansii se simt bine in acea Alianta a Raului, cu PDL, este treaba dansilor. Ei vor trebui sa explice alegatorilor de ce ataca PSD in loc sa se lupte cu partidele lui Traian Basescu”, a declarat Andrei Dolineaschi.

Hotul striga „Hotii!”

Declaratia presedintelui PSD Botosani vine dupa ce la inceputul saptamanii, liberalii i-au atacat pe social-democrati pe motiv ca nu ar avea autorizatii pentru bannerele de campanie afisate pe teritoriul judetului. Aceasta in conditiile in care presedintele PNL Botosani a umplut toate localitatile din Botosani cu panouri in care s-a afisat in calitate de presedinte al Consiliului Judetean, fara a respecta legislatia in vigoare privind panotajul publicitar.

Diferenta majora dintre bannerele PSD si panourile lui Florin Turcanu e ca primele sunt finantate din cotizatiile de partid ale PSD-istilor, in timp ce panourile presedintelui CJ au fost platite cu bani grei din contributiile botosanenilor.

PSD va comunica cu autoritatile in drept

PSD nu a dorit sa comenteze acuzatiile presedintelui PNL Botosani, dar a spus ca va raspunde oricaror solicitari din partea autoritatilor publice in drept sa faca verificari cu privire la afisajul electoral.

„Noi nu dorim sa intram in disputa cu fostii aliati din USL. Deci nu ii raspundem domnului Turcanu. Dar vom comunica institutional cu autoritatile care se pot pronunta in aceste chestiuni, conform legislatiei in vigoare”, a explicat Andrei Dolineaschi.

PNL a refuzat sa semneze Pactul de neagresiune electorala

Intrebat daca se asteapta la alte atacuri din partea fostilor aliati din USL, Andrei Dolineaschi a declarat ca este destul de probabil pentru ca PNL a refuzat in repetate randuri sa semneze un Pact de neagresiune electorala, pe care social-democratii il propusesera inca din perioada in care liberali erau in USL.

„Toata lumea stie ca am incercat sa aplanez conflictele generate de liberali, inca din perioada in care USL functiona la nivel central. Am propus acel Pact de neagresiune electorala, tocmai in vederea acestor alegeri pentru Parlamentul European. Am dorit atunci sa asiguram buna functionare administrativa la nivel judetean si sa incercam sa mentinem USL, pentru a raspunde asteptarilor celor care ne-au votat. PNL a refuzat insa atunci sa semneze Pactul, deci cu atat mai mult ma astept acum la atacuri din partea lor. Noi insa nu le vom raspunde. Vom incerca sa ducem mai departe proiectul USL, pentru ca asta ne-am angajat fata de alegatori. Iar adversarul nostru a fost si este in continuare Regimul Basescu, nu PNL”, a subliniat Andrei Dolineaschi.

Biroul de presa al PSD Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.