Home Politica EUROPARLAMENTARE 2014! PSD, OPRESTE-TE! Nu-ti pasa de viitorul acestui judet, iti pasa...

EUROPARLAMENTARE 2014! PSD, OPRESTE-TE! Nu-ti pasa de viitorul acestui judet, iti pasa doar de tine!

Lupta PSD in campania electorala se da impotriva judetului Botosani si a botosanenilor!

Partidul Social Democrat Botosani, fara candidat eligibil pe lista la europarlamentare, face tot posibilul sa saboteze sansele ca Mihai Turcanu, candidatul PNL la Parlamentul European, sa obtina mandatul in premiera pentru judetul Botosani!

Este o sansa unica pentru Botosani sa trimita un specialist in agricultura si zootehnie, care sa se lupte pentru bunastarea judetului. Doar ca, este evident, pe social-democrati nu-i intereseaza deloc binele locuitorilor acestui judet!

Altfel nu se justifica gestul la limita penalului pe care l-au facut duminica noapte! Este inadmisibil si cerem autoritatilor si cetatenilor sa sanctioneze manevra Partidului Social Democrat!

Dupa ce Biroul Electoral Central a interzis afisarea de materiale electorale cu sigla USL, PSD continua practicile meschine si duce campania electorala intr-o zona inacceptabila, penala.

Cerem public Partidului Social Democrat sa inceteze cu vandalizarea afisajului si cu calomnia la adresa Partidului National Liberal!

Desigur, respectul este o notiune greu de inteles de catre un partid precum PSD, care incalca frecvent legea si recurge la orice mijloace doar ca sa atace un alt competitor electoral!

In acest fel, PSD demonstreaza inca o data ca nu respecta nici cetatenii din Botosani, cetateni in care ne punem toata incredere ca ii vor sanctiona la vot, duminica, pe 25 mai.

Departamentul de Comunicare al PNL Botosani

Exit mobile version