EUROPARLAMENTARE 2014! PSD trece la crima, a ajuns sa ucida ca sa scape de justitie!

monica macovei

Fostul prefect de Galati, Emanoil Bocaneanu, PSD, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a incercat sa comande asasinarea unuia dintre denuntatorii din dosarul sau de coruptie.

Omul trimis de Victor Ponta, in 2012, sa conduca prefectura Galati este deja judecat pentru noua infractiuni de coruptie, intre care trafic de influenta, santaj, delapidare si abuz in serviciu.

Am ajuns in situatia in care mafia PSD comanda crime. PSD a ajuns sa ucida ca sa scape de lege, de justitie, sa comande asasinate impotriva celor care denunta fapte de coruptie.

PSD trebuie sa plece. Acum.

Opinie politica

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.