EUROPARLAMENTARE 2014! Scrisoare deschisa catre CJ Botosani de la Forta Civica!

mihai razvan ungureanu

Catre presedintele Consiliului Judetean Botosani, domnul Florin Turcanu

Stimate domnule Presedinte,

Administrati unul dintre cele mai frumoase tinuturi ale Romaniei. Botosani este inca un loc in care trecutul traieste prin prezent, o zona in care istoria, traditia si cultura vremii noastre se impletesc intr-un chip atat de pretios! Este chiar mesajul pe care institutia pe care o conduceti il transmite Romaniei si lumii intregi.

Partidul Forta Civica, al carui Presedinte sunt, se alatura eforturilor dumneavoastra dar si demersurilor Campaniei Internationale „Salvati Casa memoriala George Enescu din Mihaileni”, pentru a restitui culturii romanesti si publicului larg unul dintre edificiile sale reprezentative. Va adresam rugamintea si ne afirmam sprijinul in urgentarea evaluarii si achizitionarii Casei Memoriale George Enescu din Mihaileni, pentru a confirma triumful dreptatii in patria marelui compozitor.

Avem convingerea ca imobilul pedepsit cu atata nedreptate de istorie si de nevoi va deveni, prin fortele noastre unite, un obiectiv important pentru turismul cultural, o piesa de arhitectura reprezentativa pentru satul romanesc nordic de secol XIX si, nu in ultimul rand, insemnul respectului si al responsabilitatii societatii noastre fata de George Enescu.

Va multumim!

Mihai-Razvan Ungureanu

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.