EUROPARLAMENTARE 2014! Sondaj in judetul Botosani: 67% dintre botosaneni resping „Alianta Raului” PDL-PNL!

Doar 11% considera ca alianta PDL-PNL ar fi ceva bun.

Peste doua treimi dintre botosaneni considera ca refacerea aliantei PDL-PNL la Botosani este un lucru rau sau foarte rau, potrivit unui sondaj de opinie realizat la nivelul judetului Botosani.

In schimb, doar unul din zece botosaneni apreciaza ca ar fi un lucru bun sau foarte bun. Astfel, cei mai multi dintre botosaneni, respectiv 36%, spun ca refacerea aliantei PDL-PNL reprezinta un lucru foarte rau, iar 31% considera ca este un lucru rau.

De cealalta parte, doar 4% dintre respondentii sondajului au spus ca reconstituirea aliantei PDL-PNL este un lucru foarte bun, iar 7% au spus ca e un lucru bun. Restul de 22% din populatia judetului nu se pronunta nici in favoarea, nici impotriva refacerii aliantei PDL-PNL.

PDL-PNL. Gheorghe Flutur, contrazis de botosaneni

Prin urmare, botosanenii il contrazic pe secretarul general PDL, Gheorghe Flutur, care ii lauda pe colegii sai din Botosani pentru ca s-au aliat cu liberalii lui Florin Turcanu.

„Va felicit ca ati inceput aceasta constructie cu PNL la nivel de Consiliu Judetean si Consiliu Local. Este un pas intelept, pentru ca trebuie sa dam dovada de intelepciune. Sa lasam orgoliile la o parte, sa facem o dreapta unita in jurul PDL, cu un candidat la Presedintie”, spunea Gheorghe Flutur, duminica trecuta, la o intalnire electorala in Botosani.

„Alianta Raului”, un nume potrivit pentru alianta PDL-PNL

Botosanenii au fost intrebati si in legatura cu parerile sunt si mai clar exprimate de catre botosaneni, care considera, in proportie de 84%, ca denumirea „Alianta Raului” este un nume potrivit pentru alianta PDL-PNL, in timp ce restul de 16% considera contrariul.

Aceste opinii contrazic practic declaratiile reprezentantilor PDL si PNL care, de-a lungul timpului, au incercat sa argumenteze ca cele doua partide nu formeaza o „alianta a raului”, asa cum se spune despre ele.

Sondajul a fost realizat de Piar Media, la comanda PSD Botosani. Datele au fost culese pe baza interviurilor fata in fata, in perioada 14- 20 aprilie, pe un esantion de 1.125 de persoane cu domiciliul in judetul Botosani si cu varsta de peste 18 ani.

Biroul de presa al PSD Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.