EUROPARLAMENTARE 2014! Tinerii democrat liberali au sarbatorit Ziua Europei!

Tinerii democrat liberali botosaneni au sarbatorit astazi Ziua Europei intr-un mod deosebit.

Purtand sepci si esarfe cu insemnele PDL. „Sepcile portocalii” au pornit de la sediul partidului spre Pietonalul Unirii, impartind copiilor intalniti baloane si urandu-le sa „creasca fericiti in Europa”.

Ajunsi la capatul Pietonalului, o parte a tinerilor s-au aliniat si au format din cartoane expresia „PDL iubeste Europa”, ceilalti continuand sa imparta baloane si materiale promotionale ale partidului.

O parte dinte acestia au oferit baloane si automobilistilor opriti la trecerea de pietoni.

La aceasta actiune tinerii PDL-isti au fost insotiti de proaspatul viceprimar Eugen Turcanu si de prim-vicepresedintele Gabriel Alecsandru.

Presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PDL Adrian Poclid a declarat ca „tinerii democrat-liberali si-au dorit foarte mult sa marcheze in acest fel Ziua Europei, pentru ca PDL este partidul care prin reprezentantii sai in Parlamentul European a aratat ca suntem demni de a fi europeni, iar lista de candidati a partidului pentru urmatoarea legislatura a PE este cea mai prestigioasa”.

Viceprimarul Eugen Turcanu a tinut sa adauge: „M-am alaturat tinerilor mei colegi pentru ca am dorit sa marchez si eu tripla sarbatoare de astazi: ziua Europei, ziua Independentei Romaniei si ziua Victoriei impotriva fascismului. Este o zi importanta pentru fiecare roman, iar initiativa mai tinerilor mei colegi este un  lucru de apreciat”.

BIROUL DE PRESA PDL Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.