EUROPARLAMENTARE 2014! Victor Ponta, Daciana Sarbu si Liviu Dragnea, intampinati la Primarie de sefimea locala a PSD (GALERIE FOTO)

Insotit de sotia sa, Daciana, si de vicepremierul Liviu Dragnea, primul ministru Victor Ponta a vizitat, vineri, Botosaniul.

Asteptat de toata conducerea PSD-ului botosanean, premierul Victor Ponta s-a intalnit si cu primari social-democrati, cu primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, dar l-au asteptat si multi botosaneni, mai ales pensionari.

CLICK PE POZA PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO!

Sefii locali ai PSD, parlamentarii din judet ai acestei formatiuni politice, l-au intampinat in fata Primariei Botosani, pentru ca apoi, in sala de sedinte a acestei institutii, la scurt timp dupa ce sedinta de Consiliu Local s-a terminat mai mult fortat, sa aiba loc intalnirea la care unii si-au spus pasurile cu speranta ca premierul le trece cate ceva pe lista de prioritati.

Botosanenii s-au ales aici cu cateva promisiuni. Chiar si judetul, desi Victor Ponta ar fi dorit sa fie intampinat si de presedintele Consiliului Judetean.

„Vreau sa va asigur ca orice proiect bun pentru judet il spijinim, nu ma intereseaza ca e suparat presedintele pe mine. E suparat din cauza fratelui sau. Daca sunt proiecte bune, le vom sprijini”, a afirmat premierul Victor Ponta, care a tinut sa aduca in discutie „supararea presedintelui liberal CJ”, Florin Turcanu, ca sa-l atinga cu aceasta ocazie si pe candidatul botosanean la europarlamentare, din PNL.

„M-as fi bucurat sa fie prezent si presedintele Consiliului Judetean, cu care am avut o relatie civilizata si constructiva. Asta pana la schimbarea fratelui sau. Am crezut ca i-am facut un bine ca l-am schimbat”, a mai spus premierul Victor Ponta.

Primari din Dorohoi, Darabani, Vlasinesti, Saveni, Vorona, Baluseni, Pomarla sau Paltinis au venit pregatiti cu probleme de semnalat premierului. Cel de la Darabani a vorbit despre supararea localnicilor ca nu au o linie de garda la spital si oamenii se simt discriminati in privinta accesului la servicii medicale, primarul de la Vlasinesti a adus in discutie problema punctului de frontiera de la Racovat. Premierul si-a notat. Normal ca au fost si promisiuni. Si poate ca unii chiar isi fac sperante, insa de la promisiuni la rezolvare este cale lunga.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.