EUROPARLAMENTARE2014! Liberalii solicita public secretarului Primariei Municipiului Botosani sa respecte hotararea de CL privind numirea in functia de viceprimar a lui Eugen Turcanu!

Echipa PNL Botosani solicita public secretarului Primariei Municipiului Botosani sa respecte legislatia in vigoare privind comunicarea actelor administrative cu caracter individual, in sensul producerii efectului hotararii de Consiliu Local prin care s-a decis numirea in functia de viceprimar a lui Eugen Turcanu.

Conform legii administratiei publice locale 215/2001, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, orice hotarare cu caracter individual isi produce efectele de la data comunicarii catre persoanele in drept. Avand in vedere ca secretarul Primariei Municipiului a comunicat, conform legii, catre primar si prefect, hotararea de numire a noului viceprimar in ziua de 9 mai 2014, respectiv a doua zi dupa sedinta in care s-a decis acest lucru, cerem public sa se respecte termenele legale, iar hotararea sa fie pusa in aplicare de indata ce este adusa la cunostinta persoanei in cauza.

De asemenea, potrivit legislatiei in vigoare, nu este necesar avizul de legalitate din partea Institutiei Prefectului, ci doar verificarea legalitatii hotararii de Consiliu Local. In aceste conditii, atragem atentia ca prefectul judetului sa respecte normele legale si sa nu impiedice producerea efectelor generate de votul consilierilor municipali pe hotararea de Consiliu Local respectiva, decat in baza unor motive reale de nelegalitate.

Departamentul de Comunicare al PNL Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.