Home Politica EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE: Klaus Iohannis si Victor Ponta, la diferente foarte...

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE: Klaus Iohannis si Victor Ponta, la diferente foarte mici in cele 5 sondaje

Primele exit-poll-uri de la turul II al alegerilor prezidentiale 2014 arata ca Victor Ponta si Klaus Iohannis se afla la diferente mici unul fata de celalalt.

Rezultate exit poll-uri, la ora 19.00:
 
IRES: Klaus Iohannis –  50,9%, Victor Ponta –  49,10%
 
Klaus Iohannis (ACL) a obtinut 50,90 % din voturile exprimate in turul II al alegerilor prezidentiale, iar Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) – 49,10 %, conform exit-poll-ului realizat de IRES si difuzat de Digi 24.
 
Exit-poll-ul este prezentat pe baza informatiilor de la ora 19.00.
 
SOCIOPOL: Victor Ponta –  50,9%, Klaus Iohannis –  49,1%
 
Victor Ponta a obtinut 50,9 % din voturi la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in timp ce Klaus Iohannis are 49,1%, conform exit-poll-ului realizat de SOCIOPOL si difuzat de Antena 3.
 
Rezultatele exit-poll-ului cuprind date pana la ora 19.00, inclusiv estimari din diaspora, potrivit Antena 3.
 
La primul tur al alegerilor, exit-poll-ul facut de SOCIOPOL si difuzat de Antena 3 arata ca Victor Ponta a obtinut 40% din voturi la alegerile prezidentiale, iar Klaus Iohannis – 31%.
 
CURS: Klaus Iohannis – 51,50 %, Victor Ponta –  48,50%
 
Klaus Iohannis (ACL) a obtinut 51,50% din voturile exprimate in turul II al alegerilor prezidentiale, iar Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) – 48,50%, conform exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde si difuzat de TVR, datele vizand rezultatele de la ora 19.00.
 
Marja de eroare a sondajului CURS-Avangarde este de 1%, conform TVR.
 
CSCI: Victor Ponta –  50,72%, Klaus Iohannis –  49,28%
 
Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) a obtinut 50,72% din voturile exprimate in turul II al alegerilor prezidentiale, iar Klaus Iohannis (ACL) a fost votat de 49,28% dintre alegatorii care s-au prezentat duminica la vot, arata exit-poll-ul facut de CSCI si difuzat de Romania TV.
 
Rezultatele exit-poll-ului realizat de CSCI, pentru Romania TV, au fost facute pe baza datelor centralizate pana la ora 19.00.
 
La primul tur de scrutin, exit-poll-ul CSCI indica o pondere de 40% pentru Victor Ponta si de 31% pentru Klaus
 
Agentia de rating politic: Victor Ponta – 50%, Klaus Iohannis – 50%
 
Victor Ponta a obtinut 50,0 % din voturile electoratului la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis obtinand acelasi rezultat, respectiv 50,0 %, conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de Agentia de Rating Politic si difuzat de Realitatea TV.
 
Rezultatele exit-poll-ului realizat de Agentia de Rating Politic si difuzat de Realitatea TV arata ca Victor Ponta, candidatul PSD-PC-UNPR, a fost votat de  50,0 % dintre alegatori, in timp ce principalul sau contracandidat, Klaus Iohannis, a obtinut acelasi procent.
 
Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat dupa primul tur al alegerilor prezidentiale de aceeasi agentie si difuzat de Realitatea TV, Victor Ponta a obtinut 38,2 % din voturi la alegerile prezidentiale, in timp ce Klaus Iohannis a primit 32,1% fin voturile electoratului, locurile urmatoare fiind ocupate de Elena Udrea, Monica Macovei si Calin Popescu Tariceanu cu cate 6 %.
 

Exit mobile version