Exit poll-uri la Botosani

14 institutii acreditate au efectuat exit poll-urile la iesirea din sectiile de votare. Operatorii de sondaje au fost acreditati de Biroul Electoral Central.

Pentru Botosani, acreditarea pentru sondajele la iesirea de la vot a fost obtinuta de Law Consulting M&A SRL. Rezultatele acestor sondaje vor fi facute publice dupa inchiderea usilor la sectiile de vot, dupa ora 21.00.
 
Cetatenii carora li s-au adresat operatorii de sondaje au avut si optiunea de a refuza sa raspunda la intrebari.
 
Exit poll-urile se pot realiza doar in afara localului de vot, iar operatorii au avut obligatia sa desfasoare activitatea lor fara sa deranjeze in vreun fel organizarea si desfasurarea alegerilor.
 
 
 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.