Home Politica FACEBOOK: Fotografie cu presedintele Basescu si pisicutzu

FACEBOOK: Fotografie cu presedintele Basescu si pisicutzu

In weekend, fotografia cu presedintele Traian Basescu si o pisica a starnit mii de comentarii pe reteaua de socializare Facebook.

Presedintele Traian Basescu apare pe pagina oficiala a sustinatorilor sai de pe Facebook, „Alaturi de Presedintele Nostru”, tinand in brate si mangaind o pisica alba, iar una dintre imagini este insotita de mesajul „cu pisicutzu”, scrie Mediafax.

Mesajul si fotografiile i-au facut pe multi dintre sustinatorii lui Traian Basescu de pe aceasta pagina sa posteze mesaje in care intreaba cum se numeste pisicutul.

„Cum il cheama? Ponta?”, „l-a prins pe Felix… motanul” sau „Felix Motanul” sunt cateva dintre mesajele postate de diferiti internauti la cele doua fotografii.

Comentariile fac trimitere la apelativul „pisicut” pe care seful statului l-a folosit in 2012 intr-o descriere a lui Victor Ponta, dar si la numele de cod „Felix” pe care l-ar fi avut Dan Voiculescu ca posibil colaborator al Securitatii.

In anul 2012, Traian Basescu declara, intr-o emisiune televizata, ca Victor Ponta se comporta „ca un pisicut” in intalnirile pe care le are cu el.

Traian Basescu a petrecut noaptea de sambata spre duminica la o pensiune de trei margarete din comuna Vidra, din Muntii Apuseni, pensiune care are ca mascote doua pisici albe.

Exit mobile version