FARA ATACURI LA PERSOANA – intelegere intre Dolineaschi si Turcanu

florin turcanu si andrei dolineaschi

Liderii organizatiilor judetene ale celor doua partide din alianta USL s-au intalnit, vineri dimineata, pentru a discuta pe marginea disensiunilor aparute in alianta la nivel local.

„Azi de dimineata am avut o discutie cu domnul Florin Turcanu, presedintele PNL si co-presedintele USL. Am inventariat ce s-a intamplat ca sa gasim solutii pe viitor. A fost necesar acest dialog pentru ca nu avem nevoie de disensiuni politice, avem nevoie de concentrarea tuturor fortelor politice. Judetul are multe probleme si ne trebuie linistea necesara in spatiul politic pentru a fi mai mult targetati spre a realiza ce am spus in campania electorala”, a explicat Andrei Dolineaschi intr-o conferinta de presa.

Dar, cum discutiile contradictorii in alianta se invart in jurul Primariei Botosani, se pare ca problema numirii viceprimarului in locul lui Viorel Iliuta nu a fost lamurita inca. Social-democratii nu au de gand sa numeasca ei al doilea viceprimar, post care, prin protocol, revine PNL-ului.

„Nu sunt de acord cu acest lucru, incalca protocolul”, a subliniat Andrei Dolineaschi, acessta aratand ca nu s-a atins subiectul acesta in discutia cu Florin Turcanu.

Ceea ce s-a discutat la intalnirea dintre cei doi lideri judeteni ai partidelor din USL tine de evitarea pe viitor a atacurilor la persoana, spune Andrei Dolineaschi, presedintele Organizatiei judetene a PSD.

Bijuterii din argint si pietre semipretioase la SUPERPRETURI!!!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.