Femeile de la FORTA CIVICA s-au intalnit la Jupiter

In perioada 12-15 septembrie, in statiunea Jupiter, s-a desfasurat Scoala Politica a Organizatiei de femei a partidului Forta Civica, la care a participat si o delegatiei importanta de la Botosani.

Au sustinut prelegeri Marija Boban – profesor la Universitatea din Split, membru in Biroul Permanent al Organizatiei de Femei a Partidului Popular European, Nicoleta Savin, jurnalist si Ionica Ciortan, doctor in medicina.

„Au fost patru zile in care membre ale organizatiilor de femei Forta Civica din toata tara si-au impartasit experientele si au pus la cale noi actiuni”, a declarat la intoarcerea de la Jupiter vicepresedintele organizatiei judetene Forta Civica, Mirela Sauca.

„Intalnirile acestea demonstreaza ca partidul traieste, ca nu este un partid blocat in stereotipuri. Fiecare intalnire de acest gen este o sansa la ceva bun, pentru ca fiecare intalnire inseamna investitii in oamenii nostri. Iar doamnele din Forta Civica sunt o investitie excelenta”, a declarat la randul sau presedintele Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, prezent si el la intrunirea organizatiei de femei a partidului.

In aceeasi perioada, la Vama Veche a avut loc si scoala de vara a tinerilor din Forta Civica, unde, printre altii, au conferentiat europarlamentarul Cristian Preda si fostul consilier prezidential Sever Voinescu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.