FEMEILE din Rachiti au primit flori de la tinerii democrat-liberali! (FOTO)

Peste o mie de flori au fost oferite femeilor pe care democrat-liberalii le-au intalnit in cale in aceasta zi.

De 8 martie tinerii democrat-liberali au luat la pas comuna Rachiti, alaturi de Florin Bulgaru, secretarul general PDL Botosani, presedintele organizatiei PDL Rachiti, si primvicepresedintele PDL Botosani, Gabriel Alecsandru, pentru a oferi flori doamnelor si domnisoarelor. (CLICK PE POZA)

De dimineata si pana spre seara au colindat fiecare ulita din satele Costesti, Rachiti si Rosiori, batand la portile localnicilor, pentru a aduce un zambet de primavara pe chipul femeilor. Peste o mie de flori au fost oferite femeilor pe care democrat-liberalii le-au intalnit in cale in aceasta zi.

„Am oferit flori doamnelor si domnisoarelor din comuna Rachiti pentru ca am dorit ca aceasta zi sa fie o bucurie pentru cat mai multe femei. Si am intalnit doamne pentru care floarea noastra a fost prima si poate singura pe care au primit-o. E un gest pe care l-am dedicat doamnelor si domnisoarelor pentru ca primavara este anotimpul lor”, a spus Florin Bulgaru, liderul organizatiei PDL Rachiti.

Gabriel Alecsandru, prim vicepresedintele PDL Botosani, a dorit sa transmita la randul sau un gand frumos tuturor femeilor.

“Cred ca astazi, de Ziua Internaționala a femeilor, le-am daruit un mic zambet intr-o viața și așa incrancenata de probleme create de imposibilitatea de a mai plati atatea taxe și impozite, de o guvernare lipsita de orice logica și dorința de a aduce bunastare in viața romanilor. Le doresc tuturor femeilor o primavara senina cu sanatate și putere de munca”, a spus Gabriel Alecsandru.

Alaturi de tinerii democrat liberali s-a aflat si liderul lor, Adrian Poclid, care le-a transmis si el ganduri frumoase femeilor.

“Ne-a surprins bucuria cu care doamnele au primit florile pe care le-am daruit, a fost un gest firesc, pentru ca e normal sa ne respectam femeile din vietile noastre, fie ca vorbim de mama, bunica, sotie, fiica sau colegele de serviciu. Imi doresc ca primavara aceasta sa le aduca mai mult soare, mai multa sanatate si mai multa speranta ca lucrurile vor functiona normal in Romania”, a spus Adrian Poclid, presedinte TDL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.