Femeile liberale au presedinte unic

Incepand de vineri, 26 august, Organizatia de femei a PNL Botosani are un presedinte unic, respectiv Mariana-Mirela Sauca. Aceasta a fost numita in functie de catre Biroul Permanent National al Organizatiei Femeilor Liberale, intrunit la Poiana Brasov.

Prin numirea presedintelui unic se incheie practic procesul de fuziune dintre organizatiile de femei ale fostului PDL si fostului PNL. 
 
Astfel de numiri de presedinte unic la organizatiile de femei s-au facut in 23 de judete.
 
Mariana-Mirela Sauca a fost pana acum copresedinte al organizatiei de femei a PNL Botosani, alaturi de Sinziana Secrieru, pana cand aceasta din urma a demisionat din functie, in luna mai a acestui an. 
 
“Organizatia de femei a PNL Botosani este una dintre cele mai active si bine cotate la nivel national si tin aici sa multumesc acum tuturor colegelor alaturi de care am lucrat in ultimii doi ani. Voi continua sa sustin cauza femeilor in politica si administratie, stiut fiind ca sunt aplicate, mai concentrate asupra problemelor si solutiilor concrete, sunt o resursa de eficienta, responsabilitate, perseverenta si determinare. Voi sustine un mecanism de promovare bazat pe valoare reala, pe competenta si performanta, pe munca, cinste si credibilitate, iar organizatia noastra are multe membre care intrunesc aceste calitati”,  a declarat Mariana-Mirela Sauca, dupa numirea in functie.
 
Mariana-Mirela Sauca este de profesie chimist, activeaza in domeniul sanitar, iar in iunie a fost aleasa Consilier Judetean pe lista PNL.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.