Femeile social-democrate trimit mii de carti copiilor din REPUBLICA MOLDOVA

Peste 4.000 de carti, printre care si manuale scolare, vor ajunge la copiii din Republica Moldova, mai exact din zona Balti, in urma unei actiuni derulate de Organizatia de Femei a PSD Botosani.

Potrivit social-democratei Doina Federovici, cartile vor fi trimise elevilor moldoveni imediat ce vremea se va imbunatati pentru a permite transportul pana la Balti fara probleme.

„Pana in acest moment, OFSD, impreuna cu Departamentul de Educatie,si cu un sprijin considerabil din partea doamnei inspector Mihaela Hunca, am strans la sediul PSD peste 4000 de cartis. Si ma refer aici la manuale scolare si carti de beletristica pentru copii. O contributie deosebita a avut-o si domnul consilier municipal de la Dorohoi, Dorin Birta, care a achizitionat carti noi de peste 6.000 de ron. Am luat legatura cu domnul consul general Baciu. Asteptam ca vremea sa ne fie favorabila si, probabil la inceputul lunii martie, vom face acest transport”, declara Doina Federovici, presedinta OFSD Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.