Fermierii vor sa fie reprezentati in CONSILIUL LOCAL VORNICENI!

cristian roman

Un grup de tineri din Vorniceni au fost prezenti duminica, la Saveni, la intalnirea dintre simpatizantii partidului Forta Civica si deputatul Cristian Roman.

La aceasta intalnire cu simpatizantii din teritoriu, deputatul Cristian Roman, la desemnat pe Maniga Romel, presedinte Forta Civica in Vorniceni, si pe Daniel Petrescu, vicepresedinte Forta Civica.

Contactat telefonic de redactia VorniceniNews.ro, Daniel Petrescu, a confirmat prezenta lor la Saveni si numirile in functiile amintite mai sus.

„Dezamagit de consilierii locali si modul cum se poarta dialogul cu cetatenii de rand, mai bine zis acest dialog nu exista deloc, nu visam la functii «inalte» dar dorim sa avem in consiliul local doi, trei consilieri la urmatoarele alegeri locale, consilieri tineri care sa reprezinte fermierii si oamenii care dau cu sapa. Momentan avem consilieri care ii reprezinta doar pe cei cu mapa, iar cei cu multe mandate de consilier ar trebui sa mai stea si acasa”, a declarat Daniel Petrescu, vicepresedinte Forta Civica Vorniceni.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.