Home Politica FLORIN TURCANU, cu sfaturi pentru Ovidiu Portariuc, ca sa „nu fie trimis...

FLORIN TURCANU, cu sfaturi pentru Ovidiu Portariuc, ca sa „nu fie trimis acasa”

florin turcanu

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, le transmite social-democratilor sa accepte regulile democratiei.

Liberalul sef la CJ are un mesaj si pentru prefect, dar sii pentru primarul municipiului.

„Trebuie sa inteleaga si domnii de la PSD ca in democratie minoritatile se supun majoritatii. Asta e de cand lumea si pamantul. La Primarie, va dati seama, se fac alegeri, castiga altii alegerile… pai cei care pierd, ce fac? Nu ies din primarie ca nu vor sa iasa? Fac revolutie, fac rascoala, aduc oamenii cu topoarele? E o rusine!”, a spus Florin Turcanu.

Liderul PNL Botosani sustine ca se ia in calcul si un referendum pentru demiterea primarului. Doar acceptarea conlucrarii cu viceprimarii alesi, chiar daca acestia au alta culoare politica, l-ar scapa pe Ovidiu Portariuc de un astfel de referendum, crede liderul judetean al PNL. Ar fi spre binele cetatenilor, sa se termine cu circul de la CL, este opinia lui Florin Turcanu.

„Hai sa intelegem, nu este corect cum procedeaza. Si la mine am schimbat vicepresedinti. A plecat linistit, a venit altul… S-au schimbat vicepredinti in tara, au plecat, cu fruntea sus… Pai daca se face un referendum si te trimite acasa, ce faci? Pe presedintele Romaniei, cand l-au suspendat, nu a plecat de la Cotroceni? Sau daca se face un referendum in Botosani si-l trimite pe primar acasa, ce face?  Sta acolo, se spanzura pe scaunul de la primarie, ce face? Se leaga cu gatul de el? Luam in calcul sa facem si un referendum, si atunci ce face?… Daca nu-si schimba atitudinea, trebuie trimis acasa sa mai invete… Daca se ajunge acolo. Eu n-as vrea sa imi pierd timpul cu el. Dar daca nu intelege si nu intelege…”, a mai spus Florin Turcanu.

Si pentru prefectul Costica Macaleti, liderul PNL Botosani a avut un mesaj: sa respecte legea, daca nu vrea sa aiba de-a face cu „anumite institutii ale statului”, dupa caderea Guvernului PSD.

„Si sper ca domnul prefect sa inteleaga ca si daca in tura aceasta incearca sa mai atace in contencios administrativ hotararea CL, eu ii transmit ca din toamna el pleaca de aici. Guvernul va cadea si eu sper ca el vrea sa traiasca in Botosani linistit, nu sa aiba chemari pe la alte institutii. Din toamna nu mai are cum sa o rezolve daca face atatea abuzuri si incearca sa incalce legislatia”, a declarat Florin Turcanu.

Exit mobile version