Florin Turcanu, despre protocolul USL la Botosani! Scrisoare catre Ponta!

florin turcanu

„La Botosani nu exista nicio abatere de la Protocol!”, spune Florin Turcanu, presedintele Organizatiei judetene Botosani a PNL.

Acesta aduce ca argument si modul in care a fost alcatuit bugetul pe 2014, cum vor fi impartiti banii catre primarii in acest an.

„Daca o sa va uitati si pe buget, o sa vedeti ca USL functioneaza si tot timpul a functionat”, a declarat Florin Turcanu.

De asemenea, liderul judetean al PNL vine cu provocarea: daca cineva considera ca protocolul nu a fost respectat, sa spuna!

Ar fi totusi un „repros” la care se asteapta Turcanu, legat de functionarea Consiliului Judetean.

„Daca pe protocol poate PSD sa imi reproseze mie ceva, eu imi asum acest lucru. Singurul repros pe care poate sa mi-l faca este ca toti consilierii din cadrul CJ voteaza «pentru»”, mai sustine presedintele PNL Botosani.

Florin Turcanu a decis sa le trimita lui Victor Ponta si presedintelui PNL Crin Antonescu o scrisoare deschisa in care sa explice cum sta treaba cu protocolul USL la Botosani. In scrisoare, are de gand sa explice ca „sunt discutii care nu au niciun substrat, niciun fundament”, legat de nefunctionarea aliantei la Botosani.

Ramane de vazut cat de credibile vor fi la sefii de la Bucuresti argumentele pregatite de liderul PNL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.