Home Politica Florin Turcanu isi face autocritica: am fost cam patimas politic

Florin Turcanu isi face autocritica: am fost cam patimas politic

Dupa un bilant la doi ani de sefie a Consiliului Judetean, Florin Turcanu, presedintele CJ si in acelasi timp presedintele Organizatiei judetene Botosani a PNL, afirma ca are sa isi faca un repros.

„Am fost cam patimas politic”, spune acum Florin Turcanu, acesta luandu-si angajamentul catre botosaneni ca va cantari mai mult aprecierile politice de acum inainte, cand va fi vorba de chestiuni administrative.

Florin Turcanu considera chiar ca este cazul sa isi ceara scuze de la botosaneni ca a pus cam multa patima atunci cand a aparat PNL, creand anumite divergente la nivel administrativ.

„Personal il voi suna pe primarul municipiului Botosani si ii voi propune sa avem intalniri macar o data pe luna, daca nu saptamanale, cu vicepresedintiii Consiliului Judetean si cu viceprimarii, presedintele si primarul, sa analizam obiectivele asumate la nielul judetului, in care este cuprins si municipiul Botosani. CJ are niste unitati in subordine care, prin deciziile luate direct afecteaza pozitiv sau negativ viata locuitorilor municipiului Botosani. Si aici ma refer la Nova Apaserv, la institutiile de cultura de pe raza municipiului Botosani. Trebuie sa avem o conlucrare corecta, coerenta, pentru ca cetatenii nu au nicio vina ca noi am apreciat mai mult diferenta doctrinara politica”, a spus Florin Turcanu.

Exit mobile version