FLORIN TURCANU nu mai vrea sa auda de social-democrati: Sunt niste perversi duplicitari!

florin turcanu

Totodata, liderul PNL Botosani a tinut sa-i transmita si un mesaj actualului primar al municipiului.

Dupa ruperea USL, presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, a pornit o campanie de denigrare impotriva fostilor colegi de alianta, social-democratii.

Mai mult chiar, si-a propus ca sa duca o lupta apriga impotriva PSD pana cand acesta din urma va disparea.

„Cat sunt viu de mine nu scapa! Care pe care. Obiectivul meu este sa nu mai aud de PSD-isti. Imi iau concediu si merg la lupta!”, a declarat Florin Turcanu.

Presedintele PNL Botosani le-a transmis social-democratilor ca, atata timp cat va trai „nu vor scapa” de el si „va merge in judet si le va spune tuturor cetatenilor cine sunt acestia si cat rau fac romanilor”.

„Nici nu poti compara PDL cu PSD. PDL-istii sunt cuminti, astia de la PSD au pus 35 de impozite, acum iar cresc acciza la motorina si se scumpesc toate. Astia mint, macar cei de la PDL si-au asumat pe fata. Sa nu uite cei de la PSD: cu ce mana dai, cu aia primesti, cand sapi groapa altuia iti vine randul si tie. Cand se culca seara sa se gandeasca ca bucuria pe care o au in suflet cand se gandesc la raul altuia, Dumnezeu o sa le-o intoarca de 100 de ori inapoi. Stiti cine a facut plangerea. Ei vor sa scape de Turcanu. Dar numai daca moare Turcanu scapa de el. Botosanenii trebuie sa inteleaga ca cel mai grav pentru ei este sa ramana PSD-istii sa ii mai conduca”, a declarat Florin Turcanu.

Presedintele PNL a mai spus ca cei de la PSD au inceput o actiune de racolare a liberalilor.

„Toti sunt niste perversi duplicitari, pe romaneste. Incearca sa imi ia oamenii acuma. Le pune presul rosu sub picioare. Le cer sa plece cat mai repede celor care au de plecat. Astia sunt nesatui, lacomi, nu ii saturi niciodata. Vor pe sub masa sa ma faca. Nu vor o batalie dreapta, pe fata. Numai daca il omoara pe Turcanu scapa de el. In rest, imi duc crucea pana la capat. Obiectivul meu este sa nu mai aud de PSD-isti. Le spun cetatenilor cine sunt PSD-istii astia. Cu ei ma bat pana la moarte. Sunt cei mai periculosi pentru poporul nostru. Dracii astia stau non-stop dupa mine, cu pistoale, cu automate. Au timp”, a mai adaugat Florin Turcanu.

Presedintele PNL Botosani a avut si un mesaj pentru primarul Ovidiu Portariuc, sugerandu-i sa isi faca un calendar si sa numere zilele pe care le mai are de petrecut la conducerea municipiului, pentru ca nu va mai fi vreodata primar.

„Domnul Portariuc sa isi puna la primarie cate o liniuta. In 2016, neam de neamul lui nu o sa mai fie la primarie. Sa puna cate o liniuta si o poza sa ramana amintire pe viata. Primaria ma intereseaza, este placerea mea deosebita, Consiliul Judetean oricum nu o sa il castige PSD niciodata. Florin Turcanu nu vrea sa ia numaidecat Consiliul Judetean, poate il ia alt liberal. Dar Primaria este obiectivul meu, sa ii arat PSD-istului ca pierde Botosaniul. Voi bate la fiecare usa, asa cum merge postasul. O sa spun adevarul, cine sunt PSD-istii”, a incheiat Florin Turcanu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.