Home Politica FORTA CIVICA, la discutii de colaborare cu mai multe partide! Vezi pe...

FORTA CIVICA, la discutii de colaborare cu mai multe partide! Vezi pe ce „se bate palma”!

cristian roman

Forta Civica Botosani se pregateste de intelegere cu mai multe partide din opozitie.

Teama de fraudarea alegerilor europarlamentare ii impinge pe cei de la Forta Civica spre intelegeri cu alte formatiuni politice, spune Cristian Roman, presedintele organizatiei judetene a FC.

Acesta afirma ca pentru inceput a cazut la intelegere cu Mihai Tabuleac, liderul pe judet al Partidului Miscarea Populara.

„Vigilenta noastra este pe deplin intemeiata”, sustine Cristian Roman.

Acesta explica, in termeni destul de duri, si motivele pentru care planeaza suspiciunea ca se vor testa metode de fraudare a alegerilor, partidele spre care se indreapta aceste suspiciuni fiind PSD si aliatii sai, Partidul Conservator si UNPR.

„Sunt temeri intemeiate, dupa ce actualul vicepremier Liviu Dragnea cu intreaga sa retea infractionala din teritoriu, care a fost deja dovedita, a aratat de ce sunt in stare”, spune cu convingere Cristian Roman.

Totodata, liderul judetean al Fortei Civice, sustine ca pe s-a convenit sa se poarte discutii similare pentru o colaborare in acest sens si cu PDL, dar chiar si cu PNL.

„Eu sunt convins ca PNL stie cel mai bine de ce este in stare PSD, in privinta manevrelor din sectiile de votare, si am convingerea ca liderii acestui partid vor dori si ei, la randul lor, sa-si ia anumite masuri de protectie, masuri care sunt cu atat mai eficiente cu cat sunt mai multi ochi vigilenti”, a completat deputatul Cristian Roman.

Si alte partide de centru-dreapta, cum ar fi PNTCD sau Partidul Ecologist, sunt luate in calcul pentru discutiile pe care le-a inceput Forta Civica pentru prevenirea unor eventuale tentative de frauda electorala in sectiile de vot din judet.

Exit mobile version