FORTA CIVICA: Lista candidatilor pentru europarlamentare va cuprinde si romani din strainatate

Presedintele FC Mihai-Razvan Ungureanu si secretarul general Stefan Pirpiliu au anuntat deschiderea listei candidatilor pentru europarlamentare a partidului Forta Civica.

„Suntem primul partid politic romanesc care deschide lista candidatilor la europarlamentare pentru toti cei care muncesc in UE, care profeseaza in statele UE. Vrem sa le dam o sansa de a-i reprezenta pe toti romanii si celor care lucreaza acum in diaspora si cetatenilor romani din Republica Moldova”, a declarat Mihai-Razvan Ungureanu.

Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Forta Civica (FC), presedintele FC Mihai-Razvan Ungureanu si secretarul general Stefan Pirpiliu au anuntat deschiderea listei candidatilor pentru europarlamentare a partidului Forta Civica.

„Vom avea gata lista finala a candidatilor nostri in a doua partea a lunii februarie. Procesul de selectie a celor care vor intra pe aceasta lista va cuprinde, pe langa interviu, un examen al aptitudinilor europene intr-o limba straina. Interviul va fi filmat, pentru a oferi acces si presei. Credem ca nu putem vorbi de alcatuirea listei de candidati pornind de la nevoile clientelei politice. Nu avem asa ceva, nu avem datorii fata de nimeni. Ne facem acum temele de partid. Daca vom fi intr-o alianta electorala, va fi o lista cu si mai multe nume, iar selectia va fi si mai serioasa”, a mai declarat Mihai-Razvan Ungureanu.

Secretarul general FC a subliniat criteriile care vor sta la baza selectiei candidatilor.

„Conform legii in vigoare, este obligatorie rezidenta in Romania a celor care candideaza pe listele nationale, chiar daca lucreaza in strainatate. Le cerem viitorilor candidati sa aiba experienta profesionala internationala si sa fie membri ai partidului”, a precizat Stefan Pirpiliu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.