Fosta „vedeta” la „SCHIMB DE MAME” se pregateste pentru postul de viceprimar!

Forta Civica se pregateste sa isi puna viceprimar la Vaculesti.

Candidat este Vasilica Prisacaru, de profesie lacatus-mecanic, si care, in prezent, se ocupa cu agricultura.

Vasilica Prisacaru este consilier local in Vaculesti. A castigat mandatul in CL candidand ca independent, ceea ce nu l-a impiedicat sa obtina peste 100 de voturi de la consateni.

Vasilica Prisacariu mai este cunoscut in comuna si pentru apetitul sau pentru show-urile televizate. Nu se multumeste insa cu rolul de simplu spectator, ci a trecut la statutul de participant la astfel de emisiuni.

Consatenii, dar si o tara intreaga, l-au vazut la emisiunea „Schimb de mame”, difuzata pe postul de televiziune Prima TV.

A participat apoi la o alta emisiune, de asta data la Kanal D, mai exact la „Cei sapte ani de acasa”. Ultimul show i-a adus familiei sale si un sejur de sapte zile, gratuit, la Brasov, dupa ce a invins in confruntarea cu o familie din Galati.

„La Schimb de mame a fost o optiune a fetelor. Eu am aflat dupa doua saptamani dupa ce felele au luat legatura cu Prima TV”, spune Vasilica Prisacaru.

In aceste conditii, consilierul pe care Forta Civica Botosani se pregateste sa-l sprijine pentru postul de viceprimar la Vaculesti, cu ajutorul fortelor de Dreapta, nu are niciun trac la gandul confruntarii pe plan politic. Obisnuit cu camerele de filmare, a prins curaj si pentru provocarile politicului. De altfel, considera ca intentiile sale legate de comunitatea din care face parte vor fi bine intelese si primite de locuitorii comunei.

„Vreau sa fac ceva pentru Vaculesti, pentru vaculesteni. Din aceasta cauza am optat pentru acest partid, pentru ca este un partid de Dreapta si, din punctul meu de vedere, partidele de Dreapta o sa se uneasca intr-un sens bun, un sens al adevarului”, isi explica Vasilica Prisacariu intentia de a ocupa postul de viceprimar din partea Fortei Civice.

Liderul judetean al Fortei Civice, Cristian Roman, sustine ca a aflat cu putin timp inaintea conferintei de presa despre experienta de „vedeta TV” a celui pe care conducerea partidului vrea sa-l sustina pentru postul de viceprimar.

„E vedeta de televiziune si eu nici n-am stiut”, a subliniat, intr-o nota hazlie, Cristian Roman.

Consilierul vaculestean are trei fete. Doua sunt la liceu, iar mezina merge la gradinita.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.