Fostul presedinte al CJ Botosani, FLORIN TURCANU: „Astept sa vad ce se intampla!”

Dupa descinderile procurorilor anticoruptie la CJ Botosani si la sediul PNL Botosani, Florin Turcanu, cel care a fost in perioada vizata la carma CJ si a organizatiei judetene PNL, declara: „Nu stiu ce se intampla, despre ce ilegalitati se vorbeste. Nici nu stiu despre ce este vorba”

Miercuri dimineata, procurorii DNA au intrat in sediul CJ, in cateva birouri, de unde au ridicat acte prin care vor sa probeze acuzatii de coruptie ce ar fi avut loc in aceasta institutie in perioada 2012-2014.
 
Fostul presedinte CJ se justifica: „De la mine nu a pornit nicio dispozitie catre vreun angajat ca sa incalce legea. Tot timpul am avut in atentie ca ce se face in CJ sa nu contravina legii”.
 
Si, fostul presedinte CJ declara ca nu ar avea vreun motiv sa se teama ca a facut ceva ilegal. 
 
„Astept sa vad ce se intampla. Posibil ca ancheta sa ma vizeze, daca au facut descinderi si la CJ si la PNL iar eu am condus CJ si am condus si PNL. Dar eu nu stiu de nicio ilegalitate in CJ cat am condus instituta”, a precizat Turcanu.
 
Asupra fostului presedinte CJ planeaza suspiciunea ca ar fi atribuit preferential contracte de executie lucrari, pe banii din bugetele institutiilor subordonate CJ.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.