Gabriel Alecsandru nu mai candideaza pentru sefia TDL

gabi alecsandru

Sambata, 5 octombrie 2013, orele 16.00, va avea loc la Teatrul Mihai Eminescu in Sala de Marmura, Consiliul de Coordonare Judetean al Oganizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal, in cadrul caruia va fi aleasa noua structura de conducere a Organizatiei Judetene de Tineret PDL Botosani pentru urmatorii ani.

Candidaturile pentru functiile alese din viitorul Birou Permanent Judetean al TDL se pot depune pana in data de 1 octombrie 2013 la sediul PDL din Aleea Maxim Gorki, nr.2.

„M-am decis sa nu mai candidez pentru functia de presedinte al TDL Botosani, desi varsta pe care o am imi permite acest lucru. Partidul Democat Liberal are multi tineri valorosi si trebuie sa le dam ocazia sa se evidentieze si sa promoveze in politica. Pe viitor, voi candida la o functie in cadrul Biroului Permanent Judetean, postura din care voi coordona activitatea TDL Botosani”, a declarat Gabriel Alecsandru, actualul presedinte al TDL Botosani si vicepresedinte in cadrul Biroului Permanent National al Tineretului Democrat Liberal.

Delegatii Organizatiei de Tineret din tot judetul vor hotari prin vot cui va reveni noul mandat de presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret a PDL Botosani si de vicepresedinti.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.