GORBANESTI: Deputatul PSD Tamara Ciofu a plantat 7.500 de puieti de salcam

Deputatul PSD Tamara Ciofu a organizat in zilele de luni si marti, 29-30 aprilie a.c., o actiune de plantare a 7.500 de puieti de salcam in comuna Gorbanesti, in zonele din apropierea scolilor din satele Socrujeni, Vanatori si Siliscani.

Scopul acestui demers este prevenirea eroziunii solului si reducerea poluarii, in special in ce priveste praful inhalat de copii.

Actiunea s-a desfasurat in parteneriat cu Directia Silvica Botosani si au luat parte primarul comunei Gorbanesti, Gica Iliescu, alaturi de senatorul PNL Viorel Grigoras si mai multe zeci de voluntari din zona, parinti si copii.

„Sunt medic si inteleg foarte bine cat ii afecteaza pe copii inhalarea prafului la locul de joaca. Arborii acestia pe care ii plantam astazi si maine in jurul scolilor din Gorbanesti vor avea rolul de filtrare a particulelor de praf intr-o zona frecventata intens de copii”, a declarat Tamara Ciofu.

Acest proiect continua seria de activitati sociale demarate de deputatul PSD.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.