Home Politica Guvernare pentru Botosani: Premierul Ponta aloca bani pentru asfaltarea Ibanestiului

Guvernare pentru Botosani: Premierul Ponta aloca bani pentru asfaltarea Ibanestiului

PSD Botosani anunţa ca Guvernul Ponta a alocat fondurile necesare demararii lucrarilor la infrastructura comunei Ibanesti, astfel ca la mijlocul saptamanii trecute s-a turnat primul strat de asfalt in comuna.

Cei doi kilometri de drum ce leaga drumul judetean 291 D de centrul comunei Ibanesti vor fi complet asfaltati pana la sfarsitul saptamanii viitoare.
 
“Afaltarea tronsonului de drum ce leaga centrul Ibanestiului de drumul judetean este un obiectiv important. Doar o parte din comuna avea acces la drumuri asfaltate, ceea ce era o problema. De exemplu, ca sa ajunga la cele doua scoli din comuna, elevii nu mai sunt nevoiti sa mearga prin noroi si praf”, a declarat vicepresedintele PSD, Doina Federovici.
 
Fondurile necesare modernizarii drumului ce leaga centrul comunei Ibanesti de drumul judetean 291 D au fost acordate prin intermediul ordinului vicepremierului Liviu Dragnea, privind aprobarea listei obiectivelor de investitii prin Programul National de Dezvoltare Locala, pentru judetul Botosani.

“Pana acum, judetul Botosani a primit prin Programul National de Dezvoltare Locala, pentru anul 2014, aproape 45 de milioane de lei, in trei transe. Cu acesti bani asfaltam si modernizam drumuri, extindem sisteme de apa si canalizare din tot judetul. Asta inseamna Guvernare pentru Botosani, guvernare in interesul cetateanului. Guvernul Ponta este in acest moment guvernul care a alocat cele mai multe fonduri pentru Botosani. Fiecare promisiune a lui Victor Ponta facuta in fata botosanenilor a fost respectata”, a declarat deputatul de Dorohoi si presedintele PSD Botosani, Andrei Dolineaschi.

comunicat PSD

Exit mobile version