Home Politica Guvernul Ponta aloca fonduri pentru impaduriri in Botosani

Guvernul Ponta aloca fonduri pentru impaduriri in Botosani

PSD Botosani anunta semnarea contractului pentru alocarea de fonduri pentru impaduriri in comuna Havarna. Acesta este cel de-al doilea contract pentru impaduriri, cu Administratia Fondului pentru Mediu, semnat in doar doua saptamani, de catre o primarie din judetul Botosani.

Fondurile alocate prin intermediul Administratiei Fondului pentru Mediu sunt destinate impaduririi terenurilor agricole degradate, de pe raza comunei Havarna, din judetul Botosani. Finantarea nerambursabila, in valoare de peste 3 milioane de lei reprezinta 100% din valoarea totala a cheltuielilor pentru impadurire. Contractul de finantare pentru comuna Havarna a fost semnat ieri, 28 octombrie, la Bucuresti, in prezenta primarului Gheorghe Jitareanu.

„Impadurirea terenurilor agricole degradate din Havarna era o prioritate pentru administratie, si iata ca am reusit sa rezolvam si aceasta problema cu ajutorul guvernului Ponta si a presedintelui Administratiei Fondului de Mediu, Adrian Gearap”, a declarat primarul comunei Havarna, Gheorghe Jitareanu.

Guvernul Ponta iși ține promisiunile fața de botoșaneni

In urma cu cateva saptamani, Adrian Gearap, presedintele Administratiei Fondului de Mediu a semnat un contract pentru impadurirea a 100 de hectare in comuna Ungureni, in valoare de peste 3 milioane de lei, in cadrul vizitei sale la Botosani. Cu aceasta ocazie, domnul Gearap a promis alocarea de fonduri si pentru impadurirea terenurilor din comuna Havarna.

„Fondurile nerambursabile pentru impaduriri in Ungureni si Havarna reprezinta o dovada in plus ca Guvernarea pentru Botosani functioneaza. Fiecare promisiune facuta de premierul Ponta sau de membri ai Cabinetului sau, fata de botosaneni, a fost respectata. Victor Ponta a spus ca se face drumul Botosani-Suceava si s-a facut, ca primariile vor primi microbuze scolare și fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii, si au primit. Ni s-au promis  fonduri pentru impaduriri si in decurs de doar cateva saptamani am semnat doua contracte pentru finantari nerambursabile”, a declarat Doina Federovici, vicepresedinte PSD Botosani.

PSD Botosani
Comunicat de presa in scop electoral

Exit mobile version