GUVERNUL USL va avea o mare surpriza la toamna!

Temele nerezolvate ale actualul guvern condus de Victor Ponta, precum si tensiunile din ultima vreme, se pare ca vor avea consecinte total neplacute pentru guvernanti.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, unul dintre fondatorii fundatiei Miscarea Populara, a declarat la Iasi, ca Guvernul USL va avea „mari probleme” din toamna, inclusiv cu proprii parlamentari, si ca nu este exclusa formarea unui nou cabinet.

Sebastian Lazaroiu a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca actualul guvern se apropie de un capat de drum, motivand ca „incep sa apara esecuri prea mari ale guvernari, care apasa asupra majoritatii USL”.

„Acest cabinet va avea probleme mari incepand cu aceasta toamna. Sunt si parlamentari ai USL, cum e domnul Rosca Stanescu, nemultumiti de modul in care guvernul ii trateaza. Nemultumiri exista, iar aceste esecuri nu pot fi tinute sub capac. Nu mai poti sa spui ca Basescu e de vina pentru CFR Marfa sau ca n-am facut regionalizarea din cauza sefului statului. Nu-i crede lumea. Si nu-i mai cred nici parlamentarii lor. S-ar putea sa avem un alt cabinet”, a spus Sebastian Lazaroiu.

bet365

La conferinta de presa de la Iasi au mai fost prezenti liderii Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac si Teodor Baconschi, dar si presedintele fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda.

Si Neti Sandu, cunoscuta pentru rubrica Horoscop de la ProTV, s-a referit la viitorul Romaniei in 2013. Si chiar a avut curajul sa spuna ca la sfarsitul anului, nu a spus exact cand, va fi un moment de criza care va duce la cateva schimbari majore.

„Romania este in zodia Varsatorului si are ascendentul in Rac. Spre sfarsitul anului se pregateste o schimbare. Jupiter, Marele Benefic, este retrograd in Rac, iar Venus, care se refera la alimentatie, este si ea retrograda. Intre Rac si Capricorn va fi o opozitie, o tensiune si o nevoie de schimbare, iar Romania o va resimti puternic. Acum Jupiter formeaza marele trigon regal cu zodiile de apa si ar trebui deja sa resimtim o reinventare, o resuscitare a spiritului romanesc. A trecut numai o luna de la acest trigon, deci ar trebui sa asteptam, e posibil ca la sfarsitul anului sa se ajunga la un moment de criza care va cere aceasta schimbare in folosul Romaniei, posibil legata si de legi”, a explicat Neti Sandu pentru evz.ro.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.