Iasi: Consilierul Agrigoroaie, propus pentru excluderea din Consiliul Local

ionel agrigoroaie

Fostul consilier local al PDL, care a trecut luna aceasta in formatiunea politica a lui Dan Diaconescu, alaturi de deputatul Daniel Oajdea, a fost propus de catre PDL Iasi pentru excluderea din Consiliul Local.

„Pe ordinea de zi a sedintei ordinare de azi exista si un proiect de hotarare privind constatarea incetarii de drept, a mandatului de consilier local, a domnului Agrigoroaie Ionel, si vacantarea acestuia in cadrul Consiliului Local al municipiului Iasi”, a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei Iasi.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.