Iasi: Deputatul Relu Fenechiu crede ca Puterea se folosește de Ziua Unirii pentru a se ascunde de romani

relu fenechiu

Initiativa coalitiei de guvernare de a organiza o sedinta parlamentara aniversara tocmai cu ocazia zilei de 24 ianuarie nu reprezinta decat o noua diversiune, menita, pe de o parte, sa ocoleasca dezbaterea propusa de USL cu privire la cea mai mare criza politica din Romania in ultimii 20 de ani si, pe de alta parte, sa isi poata justifica frica de a sta fata in fata cu populatia trecuta in intregime de limita rabdarii, declara deputatul PNL Relu Fenechiu.

„De 153 de ani, romanii celebreaza Ziua Unirii Principatelor dansand Hora Unirii in strada, la Iasi si pe malurile Milcovului. Din frica de a sta alaturi de populatia acestei tari, guvernantii inventeaza «Sedinta solemna in Parlament», care nu inseamna decat ascunderea in spatele zidurilor Parlamentului de frica romanilor”, a mai adaugat deputatul de Iasi.
Liderul liberal de la Iasi a mai subliniat ca protestele din ultima saptamana nu au facut decat sa sublinieze faptul ca romanii nu mai suporta abuzurile actualei Puteri, incompetenta si hotia de care au dat dovada in acest mandat. In ciuda incercarii disperate de a atrage in valtoarea nemultumirii romanilor intreaga clasa politica, mesajul transmis de toti cei ce isi striga disperarea este fara echivoc: demisia presedintelui Traian Basescu si a intregului guvern si alegeri anticipate.
Uniunea Social Liberala a sustinut si sustine organizarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pentru a dezbate cu seriozitate motivele care stau la baza acestor proteste si pentru a gasi si solutii pentru depasirea crizei politice in care se afla astazi Romania. Rezolvarea acestor probleme ar putea justifica poate chiar si o sedinta pe 24 ianuarie. Nu exista insa nici un agument pentru parlamentari pentru a lipsi de la manifestarile din strada prilejuite de Ziua Unirii si a le inlocui cu o sedinta solemna. Din aceste motive, in calitate de parlamentar al judetului Iasi, consider ca locul tuturor celor alesi de romani sa-i reprezinte in Parlament este pe 24 ianuarie in strada, la Iasi sau la Focsani, dansand hora unirii alaturi de ceilalti romani si nu pe scaunele din Parlament, sarbatorind intre ei”, a incheiat Relu Fenechiu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.