Iasi: Liderii PIN s-au inscris in PSD

Organizatia Judeteana a PIN Iasi condusa de Mihail Pintilei a hotarat sa denunte decizia de fuziune prin absorbtie a formatiunii politice de catre UNPR si sa se inscrie in PSD.

Anuntul a fost facut de liderul filialei iesene a social democratilor, Gheorghe Nichita.
Prezent la eveniment, fostul lider al PIN Iasi, Mihai Pintilei a spus ca aproximativ 2.800 de persoane din cadrul a 68 de organizatii PIN din judetul Iasi urmeaza a fi integrate in structurile PSD.
Decizii similare vor avea loc si in alte organizatii PIN din Alba, Vrancea si Buzau, a declarat Mihail Pintilei. Acesta a adaugat ca deocamadata nu s-a discutat pe tema obtinerii unei functii in PSD.
In judetul Iasi, PIN are un viceprimar, la Fantanele, si 15 consilieri locali in diferite comune.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.