Iasi: PDL va merge la locale sub sigla proprie

Miscarea Populara a fost deocamdata ingropata. Asta s-a stabilit intr-o sedinta a PDL, in cadrul careia s-a trasat strategia la alegerile locale.

Sapte ore le-au trebuit democrat-liberalilor adunati din toata tara la Colegiul Director al partidului sa ajunga la concluzia ca nu mai merg cu Miscarea Populara la alegerile locale.
Parerile au fost impartite in sedinta Colegiului Director, fiind posibil ca filialele puternice sa-si fi impus punctul de vedere. De altfel, sefii mai multor organizatii au si spus deschis zilele trecute ca nu sunt de acord sa renunte la numele PDL.
Mihaela Popa, vicepresedintele PDL, a declarat ca la alegerile locale se va merge sub sigla PDL, dar la nivel local se pot face aliante sub denumirea Miscarea Populara.
Cu doua luni inainte de inceperea campaniei electorale, PDL nu stie inca modul in care se va prezenta in alegeri.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.