Iasi: Primarul Gheorghe Nichita primeste titlul de Dorel al administratiei locale

primarul gheorghe nichita

Facturile mari la intretinere au ajuns un subiect dureros pentru ieseni si asta gratie sistemului girat de primarul Gheorghe Nichita, declara deputatul PDL Nicusor Paduraru.

„CET Iasi este de ani de zile un fel de cuibusor girat de primarul Nichita. Acolo au fost facute si desfacute scheme financiare care nu au produs schimbari majore, ci doar au satisfacut interese private. S-a vorbit despre licitatiile pentru carbune, despre modernizari inutile si pe bani multi, despre manevrele penale cu banii de asigurari sociale”, a declarat deputatul  Paduraru.
Timp de sase ani s-a vorbit despre eficientizare la CET, cu studii facute pe gratis, insa nu s-a miscat un deget iar firmele interesate au fost, rand pe rand, alungate din Iasi, a mai spus parlamentarul PDL.
„Finalul: CET Iasi este in insolventa, centrala administrata de o firma privata, oameni dati afara din serviciu, facturi uriase la caldura. Motive suficiente pentru a acorda primarului in functie titlul de Dorel al administratiei locale”, a incheiat Paduraru.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.