Home Politica Iasi: Simirad nu a ajuns in Bucuresti la lansarea candidatilor UNPR din...

Iasi: Simirad nu a ajuns in Bucuresti la lansarea candidatilor UNPR din cauza lui Scaraotchi

Constantin Simirad

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat ca nu a mai ajuns sambata la Bucuresti, la lansarea candidatilor UNPR, intrucat nu s-a putut trezi la timp. Din aceasta cauza a pierdut avionul.

Absenta sa e ciudata, pentru ca Simirad nu e doar candidat UNPR la locale, ci si vicenational al partidului lui Gabriel Oprea.
„Am avut o noapte intre somn si vis. Am adormit tarziu si m-am trezit tarziu. M-am trezit la ora sase fara zece, iar avionul de Bucuresti era la sase. Nu m-am putut duce, nu ca nu as fi vrut. Fac si eu ca liberalul Crin Antonescu, numai ca el nu se poate trezi nici la ora 12, nu la sase”, a spus Constantin Simirad.
El a adaugat ca probabil l-a adormit Scaraotchi, pentru a nu ajunge la actiunea UNPR, la care intentiona sa aiba un discurs critic.
„Mai bine ca nu am ajuns. M-a adormit Scaraotchi. Daca ajungeam in Capitala, as fi avut un discurs critic, pentru ca eu nu sunt de acord ca parlamentarii UNPR sa voteze guvernul USL”, a afirmat Constantin Simirad.
El a precizat ca l-a suparat si interventia primarului sectorului 2, Neculai Ontanu, membru UNPR, care a spus ca se leapada de Satana, la scurt timp dupa ruperea protocolului cu PDL in Bucuresti.
„M-a suparat afirmatia lui Ontanu. Cum mama naibii sa spui asa ceva, cand tu ai fost la guvernare cu PDL?”, a mai spus Simirad.
Cu alte cuvinte, seful CJ Iasi n-a ajuns la Bucuresti, pentru ca n-a vrut. E primul semn al unei posibile rupturi intre Simirad si UNPR.

Exit mobile version