IATA documentul prin care USL a promis ca va INTERZICE EUTANASIEREA (VIDEO&VIDEO)

Legea cainilor maidanezi a fost blocata in 2011 de parlamentarii USL, cand au depus o sesizare la Curtea Constitutionala.

Tot in 2011, intre Uniunea Social Liberala si Federatia pentru Protectia Animalelor si Mediului s-a semnat un protocol prin care USL se obliga sa interzica eutanasierea maidanezilor.

In protocol se specifica in mod clar ca „USL va depune in Parlamentul Romaniei (…) o initiativa legislativa care sa impuna (…) interzicerea eutanasierii”.

Victor Ponta, Crin Antonescu si Dan Constantin nu au mai initiat nicio astfel de lege, insa au reusit sa blocheze la Curtea Constitutionala legea care permitea ca animalele fara stapani sau cele care nu au fost adoptate intr-o anumita perioada de timp sa fie eutanasiate.

Prin acest protocol USL a reusit sa obtina voturilor din partea iubitorilor de animale, care si acum sustin sus si tare ca niciun caine nu ataca fara a fi provocat.

Insa, asa cum a declarat medicul legist, patrupedele l-au atacat pe Ionut ca pe o prada. Ba chiar a subliniat ca, orice om care sustine cauza cainilor fara stapan isi va schimba cu siguranta pararea dupa ce ar privi cadavrul micutului mancat de caini.

Inclusiv tatal lui Ionut a spus ca baiatul lui nu a murit muscat de caine, ci pur si simplu a fost mancat.

VEZI mai jos discursul lui Victor Ponta in momentul semnarii protocolului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.