Impacare in USL BOTOSANI

Anuntul a fost facut de presedintele PSD pe municipiu, Ovidiu Portariuc. In schimb, presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, nu dadea semne de „bucurie” pentru aceasta impacare.

Presedintele organizatiei municipale a PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, a anuntat ca in saptamana care incepe, va avea loc o intalnire in cadrul USL. Aceasta intalnire are drept scop detensionarea relatiilor dintre liderii USL Botosani.

La intalnirea de la Bucuresti va merge atat Ovidiu Portariuc cat si Florin Turcanu. Acestia se vor intalni cu cei doi lideri nationali ai USL si cu Andrei Dolineaschi. In urma acestei intalniri, cei din PSD Botosani sunt foarte optimisti fiind convinsi ca nu vor mai fi tensiuni in USL Botosani.

„In urma acestei intalniri, eu sunt convins ca la USL Botosani va fi aceeasi armonie ca la inceput. Daca s-a reusit la Ilfov sa se rezolve problemele interne din cadrul USL, unde alianta PNL-PDL a fost pe fata, ma gandesc la Botosani situatia este mai putin complicata. Sunt convins ca, de acum inainte, voi avea o colaborare mult mai buna cu domnul Florin Turcanu”, a declarat Ovidiu Portariuc.

In partea cealalta a USL Botosani, insa, situatia nu era chiar la fel. Presedintele PNL Florin Turcanu a anuntat ca, daca timupl ii va permite, va merge la Bucuresti.

„Eu am multa treaba aici, la Botosani. Ca presedinte al Consiliului Judetean Botosani ai foarte multa treaba si nu ai timp la dispozitie sa mergi la Bucuresti, pentru ce? Pentru o poza cu Victor Ponta, Crin Antonescu? Eu, aici, am multa treaba in judet, mai ales ca este inceput de an”, a declarat Florin Turcanu.

Intr-adevar, Florin Turcanu nu manifesta aceeasi bucurie ca a lui Ovidiu Portariuc, legat de aceasta intalnire „de impacare”, dar a vrut sa mai precizeze ca daca presedintele PNL, Crin Antonescu, va insista sa mearga la Bucuresti, atunci o va face.

Cat despre „marea impacare” de la USL Botosani se pare ca va fi una doar de fatada pana cand una dintre tabere nu va mai rezista si va rabufni. Insa, deocamdata, apele din aceasta alianta s-au linistit pentru un timp.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.