INCA o ZI devine SARBATOARE NATIONALA a ROMANIEI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea legii pentru declararea zilei de 10 mai ca zi de sarbatoare nationala.

Camera Deputatilor a decis, in luna aprilie, in calitate de for legislativ decizional, ca 10 mai sa fie zi de sarbatoare nationala, fiind ziua care marcheaza trei momente istorice – inceputul domniei lui Carol I, Independenta de stat si incoronarea primului rege al tarii.
 
Proiectul de lege prevede ca Parlamentul, Presedintele Romaniei, Guvernul, celelate autoritati centrale organizeaza manifestari cu prilejul sarbatoririi acestei zile in limita alocatiilor bugetare prevazute.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.