Inca un liberal suparat pe sefii partidului. Vrea reforma, acuzand ca „se ascunde gunoiul sub pres”

In PNL continua sa se caute vinovati pentru esecul de la alegeri. La Botosani scorul a fost peste media nationala a partidului, desi ne aflam intr-o zona a tarii unde PSD-ul are radacini adanci si o traditie in castigarea alegerilor.

Dupa Verginel Gireada, un alt liberal, Maricel Maxim, rabufneste de suparare si cere reformarea partidului, considerand ca temelia esecului s-a pus la nivelul conducerii centrale a PNL. Iata ce transmite Maricel Maxim, intr-un comunicat:

„Este clar ca am pierdut aceste alegeri parlamentare umilitor. Cred ca a venit momentul ca Partidul National Liberal sa se reformeze din temelii si cer public ca toti cei din conducerea centrala si cei din conducerea judetelor sa faca un pas in spate, sa organizeze alegeri in toate structurile din partid, in acelasi timp, neangajandu-se in aceste alegeri interne. Doar asa, redevenim puternici si credibili. Inteleg ca la centru se incearca o solutie de compromis. Ce-i aia? O numire a unor sefi de catre alti sefi, o ascundere a gunoiului sub pres, aici ma refer la rezultate. Daca cei de la centru sau din teritoriu mai cred ca mai merge cu cardasii, biletele pentru alegeri sau intelegeri pe sub masa inseamna politica liberala, le spun ca se inseala amarnic. Nu asa se face politica liberala, nu cu oameni care parasesc corabia la greu se face adevarata politica liberala. Vorbesc aici de loialitate, de implicare si de respectare si promovarea valorilor liberale care vin din liberalismul autentic bratian. Sustin o reforma reala si serioasa pentru a redeveni credibili si puternici”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.