Inca un MINISTRU PSD, la drumul Botosani-Suceava

dan sova

De aceasta data campania electorala il aduce in judet pe ministrul Dan Sova.

Dupa vizita premierului Victor Ponta si a ministrului Dezvoltarii, Liviu Dragnea, social-democratii mai trimit la Botosani, in campania electorala, inca un ministru.

Miercuri dupa amiaza urmeaza sa ajunga la Botosani ministrul Transporturilor, Dan Sova.

Oficialul si-a anuntat vizita la acelasi obiectiv pe care l-a inspectat si premierul Victor Ponta, drumul Botosani-Suceava.

Ministrul pesedist va participa si la un miting in orasul Flamanzi, la inceputul vizitei in judet, dar se va deplasa si la Dorohoi si Darabani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.