Home Politica Ioan RUS si-a dat DEMISIA de la Ministerul Transporturilor, dupa ce a...

Ioan RUS si-a dat DEMISIA de la Ministerul Transporturilor, dupa ce a JIGNIT ROMANII care LUCREAZA in STRAINATATE. Ce spune premierul…

Dupa o declaratie impardonabila, prin care si-a atras oprobiul public, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia din Guvern.

 
Premierul Victor Ponta a anuntat pe contul sau de socializare ca i-a acceptat demisia si ca, saptamana viitoare vor avea loc discutii despre inlocuitorul lui Rus.
 
„Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus. Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru. Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu”, a anuntat premierul Victor Ponta, pe Facebook. 
 
Ioan Rus a declarat, joi, intr-o interventie telefonică la Romania TV, ca este dispus sa-si dea demisia din Guvern in urma declaratiilor privind romanii care muncesc in strainatate.
 
Unii analisti spun ca ministrul Rus ar fi folosit acest limbaj incredibil pentru a iesi din Guvernul care pare acum sa fie vaporul care se scufunda si de pe care scapa cine poate. Si s-a folosit, fara pic de jena, de romanii care muncesc in strainatate, aruncand cuvinte grele la adresa familiilor acestora. 
 

Exit mobile version