IOHANNIS, despre CORUPTIE

„Aceasta faza intensa de lupta anticoruptie este urata, este foarte urata”, scrie presedintele Romaniei, care adauga insa ca fara aceasta etapa nu poate fi tratata aceasta boala.

Coruptia este „ca o boală”, careia trebuie sa i se aplice „un tratament dureros, dar vindecator”, spune presedintele Klaus Iohannis, intr-o postare pe Facebook.

„Coruptia e ca o boala. Trebuie sa i se aplice un tratament dureros, dar vindecator”, se arata in mesajul postat pe contul de Facebook al lui Klaus Iohannis.

 „Putem sa constatam cu totii ca Romania se afla intr-o faza foarte intensa de combatere a coruptiei, actiuni foarte vizibile, foarte multe ale parchetelor care se ocupa de aceste lucruri. Consider ca este un lucru bun. Vedem – si dumneavoastra, si eu – aproape zilnic noi si noi politicieni acuzati de diferite lucruri, ceea ce ne duce cu gandul la o intrebare: cum de au stat atatia ani in spatiul public si nu a venit nimeni sa verifice aceste chestiuni? Bine ca se intampla si acum, in ceasul al doisprezecelea. Trebuie sa va spun foarte clar: aceasta faza intensa de lupta anticoruptie este urata, este foarte urata; iese la suprafata tot ce a fost si tot ce este mai rau si mai urat in politica romaneasca. Insa va asigur ca fara aceasta faza nu putem sa ne facem bine”, afirma presedintele Iohannis.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.