IOHANNIS sau PONTA? SCHIMBARI dupa DEZBATERI

Cotele la pariuri pentru alegerile de duminica arata astfel de  schimbari. Cine e favorit?

Aparitiile televizate ale celor doi candidati la cea mai inalta functie in stat se reflecta la casele de pariuri.

Cota lui Victor Ponta acordata de casele de pariuri a crescut de la 1.20 la 1.25, semn ca prin discutiile din ultimele zile, Klaus Iohannis a reusit sa-si mareasca sansele la fotoliul de presedinte al Romaniei.

Comparativ cu situatia care se inregistra acum doua zile, si cota pentru handicap a scazut la agentia Casa Pariurilor, o noua dovada ca dezbaterile purtate pe ultima suta de metri au strans scorul dintre cei doi candidati, potrivit prosport.ro.

Sa ne amintim ca, joi seara, Klaus Iohannis a declarat la Digi 24 ca, din informatiile sale, diferenta in sondaje intre el si Victor Ponta este de aproximativ 1%.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.